opmodif7.1celcom live may/24/2013

Posted by ezamheart on 10:06 PM, 23-May-13

assalamualaikum pngujung2 blog ezamheart & happy priday aq hraf smua nya shat2 maf lar klau blog ni x memuas kan. dngang baek hati ezam walau pun blog nie x sberapa ppular sya akan brusa untuk mnambakan ilmu hehe??? Ok untuk ksempatan ni sya nak kngsikan opmodif7.1celcom live???

setting ttapan gna Celcom 3g internet no iproxy no port
FILE ZIP RNME JAR
dlod5.jpg
FILE JAR
dlod5.jpg
MAF Y Comment2 anda ada lar membri KAN smangat kpada admin2 click comment SKIAN DRI EZAMHEART

opmodif.7.1celcom dead may/24/2013

Posted by ezamheart on 09:10 PM, 23-May-13

assalamualaikum pngujung2 blog ezamheart & happy priday aq hraf smua nya shat2 maf lar klau blog ni x memuas kan. dngang baek hati ezam walau pun blog nie x sberapa ppular sya akan brusa untuk mnambakan ilmu hehe??? Ok untuk ksempatan ni sya nak kngsikan opmodif7.1celcom dead

setting ttapan gna celcom 3g enternet no iproxy no port comment
FILE ZIP RNME JAR
dlod5.jpg
FILE JAR
dlod5.jpg
comment2 ada sngat di hargai skian dri ezamheart

opmin7.1mod maxis bbnet live vs dead

Posted by ezamheart on 02:37 AM, 19-May-13

slam smua shabat2 ku & mat ptang Ok dripada mnungu mlam lebi baek aq share opmin7.1 ni???

untuk setting phone gna maxis 3g internet? edit kan APN padam kan unet tkar dngan bbnet
iproxy: 80.239.242.253
port: 80
psti kan krong d tkar plan bbnet.??? jngan lpa comen ada sngat brhaga untuk sya? Skian dri ezamheart??
FILE JAVA
dlod1.jpg
FILE ZIP
dlod1.jpg

opmin4.2finalmod maxis bbnet live vs dead

Posted by ezamheart on 01:40 AM, 19-May-13

slam smua sahabat2 ku??? Untuk ksempatan ni kta berjumpa lgi wlau hnya d blog hehe...ok dripada duduk2 rma x buat apa2 lgi bgus aku share opmin4.2 ni btur x hehe....kredit by Viruses Skeith Obo apa2 pun kta brimakasi kpada shabat ni. ok x pya buang msa mri kta ke tpik setting phone
Untuk setting tetapan phone gna maxis 3g internet edit APN pdam kan unet tukar dngan bbnet
iproxy: 80.239.242.253
port: 80
FILE JAVA
dlod1.jpg
FILE ZIP
dlod1.jpg
Ok sbelum krang bka opmin4.2 ni kna btur2 kan jam dan tharik phone anda & pstikan plan anda bbnet Lau nak tkar plan call *100# Maf cmen anda sngat d hargai. Skian dri ezamheart???

opmin4.2finalmod celcom dead

Posted by ezamheart on 07:05 PM, 17-May-13

slam smuaaa mber2 MWB maaf lar lma x dpat online terlalu sbuk. Untuk ksampatan nie sya nak share opmin4.2finalmod celcom dead mungkin o.min nie agak lma sda tpi msi pwe sbb mpuk download file jar hehe ok kta ke tpik setting phone

ip proxy (padam kan) port (padam kan). Maksud nya no ip proxy & no port untuk sonyericsson secarak ringkas of kan (proxy setting) lau x gna je 3G internet. untuk Tetapan GPRS nokia S40 gna je celcom internet lau x lpas gna celcom? Sesiapa yng berminat silaa download file di bwaa nie mohon maf kpada pngujung2 blog ni sbElum meningar kan blog nie sya araf jngan lpa tngar kan cmen2 aNda yng span? SEKIAN DARI EZAM?
FILE JAR
dlod1.jpg
FILE ZIP
dlod1.jpg

ucbrowser880hui208lite

Posted by ezamheart on 05:09 AM, 23-Mar-13

UCBROWSER8.80 HANDLER
ucbrowser880hui208lite file zip dlod1.jpg
ucbrowser880hui208lite file jar dlod1.jpg

xplore apk android

Posted by ezamheart on 06:51 PM, 21-Mar-13

slam smua rkan2 N goog mown!ng aku hrap smua shat. maf bru dpat onle ni. ahir2 ni ezam slalu sbuk. Hehe. Pda ksempatan ni ezam nak share xplore khs untuk HP android. atas permintan rkan2 kta N sypa yng berminat cla download file ade ke bwa. MAF JNGAN LPA TNGARKAN KMEN YNG SPANG2. SKIAN DRI EZAM?

dlod8.jpg

opmin5.1hendler 1Malaysia

Posted by ezamheart on 08:50 PM, 26-Feb-13

slam mwb ari ni sya nk share opmin5.1hendler 1malaysia atas perminta rkan?


dlod9.jpg

Tips Tutorial Mywapblog

Posted by ezamheart on 06:09 PM, 14-Feb-13

slmat pgi smua MWB DAN PNGUJUNG2 BLOG NI KU HRAP SMUA SHAT Pagi hari akan terasa lebih indah jika kita tersenyum dalam menyambut datangnya sinar mentari, dimana awal kita untuk memulai beraktivitas dalam menggapai impian. smOga kta smua lbi pntar lgi untuk ksempatan ni sya nak kngsikan sdikit pngalaman atas prminta rkan MWBok mri kta mla kan Apa yang dimaksud teks area? Teks area adalah adalah sebuah kotak kecil persegi yang biasanya berisi kode skript dimana kotak tesebut biasanya digunakan untuk tempat copy paste Contoh CODE <*textarea cols="20" rows="2"> isi teks kamu disini <*/textarea> hapus tanda * CLA COPY CODE DBAWA NI CODE YNG KMU D COPY TO SEPERTI BYASA YNG KMU SELALU LAKUKAN. LTAK D KE POST FILE OK LAR BLA SYA ADA MSA LGI SYA AKAN SHARE CDE YANG SYA ADA SMOGA BERJAYA MBUAT TIPS NI